logo roses costa brava

 

Idioma:

Català Roses

Español Rosas

Français Rosas

English Roses

  centre nàutic roses costa brava,
  & guia de turisme nàutic Roses Costa Brava
 
  informació i reserves:
  telèfon: 972 980980
  Email: info@roses.net
 

Es troba a: inici

HOTELS ROSES

Hotels per a les teves vacances a Roses Costa Brava, reserva ja en línea.

 

ACTIVITATS ROSES

Si ets practicant  nàutics Roses és el teu centre de nàutica a la Costa Brava.

 

PORT ESPORTIU

Roses disposa d'un port esportiu i  una marina residencial.

 

PLATGES DE ROSES

Disposa: des de platges de sorra fina fins a petites cales on perdre's .

Gaudeix de les millors ofertes de vacances nàutiques a Roses Costa Brava,  una gran badia amb ones i vent per practicar el windsurf i la vela, perfectes cales dins d'un parc natural per navegar, reserves marines on submergir-se i veure el món submarí, tot això és el centre nàutic Roses Costa Brava. Reserva ara les teves vacances a Roses amb roses.net central de reserves de Roses Costa Brava.

NOTICIES NÀUTIQUES ROSES COSTA BRAVA

Estació nàutica Roses - Cap de Creus: Presentació estació Nàutica de Roses- Cap de Creus és un organisme públic - privat, encarregat de promocionar,dinamitzar i comercialitzar Roses per tot el món. A través de l'estació nàutica de Roses es podran conèixer els establiments associats així com realitzarreserves i estar al dia de les activitats que s'organitzin. font: estacions nàutiques.
Ferran Adriá apadrina l'estació nàutica de Roses: La nova estació nàutica Roses - Cap de Creus comptarà amb el prestigiós cuiner, copropietari de El Bulli, Ferrán Adriá el que sumat al privilegi entorn natural de Roses Costa Brava i l'oferta d'oci nàutic actiu que, atorga un interessant valor afegit. L'estació nàutica de Roses, que s'ha unit recentment a la xarxa de la Asociación Española de Estaciones Náuticas ( AEEN) demostra així també el seu interès per promoure no solament l'atractiu de la badia, i el seu patrimoni natural i cultural, sinó també la gastronomia que és un dels pilars fonamentals d'aquesta destinació de sol i platja. Font: navegar.es

Central de reserves allotjaments de Roses Tirso de Molina nº1 17480 Roses Tel.+34 972 980 980 info@roses.net