logo roses costa brava

 

Idioma:

Català Roses

Español Rosas

Français Rosas

English Roses

  centre nàutic, Roses Costa Brava
  & guia de turisme nàutic Roses Costa Brava
 
  :Informació i reserves
  Telèfon: 972 980980
  Email: info@roses.net
 

Es troba a: inici port esportiu port de Roses
 

WEBCAMS ROSES

TEMPS ACTUAL

 

 PORT ESPORTIU DE ROSES

Aquesta obra emblemàtica, que es va inaugurar el 23 de juny de 2004, suposa la culminació del pla de reforma del front marítim de Roses i un pas més i molt important perquè Roses sigui un poble capdavanter en l'oferta turística de la Costa Brava. El nou Port Esportiu de Roses dóna servei a 485 embarcacions. Es destinen 374 amarradors per a embarcacions d'amarratge fix i la resta per a l'amarratge d'embarcacions transeünts.

La seva perfecta integració en l'espai urbà, la modernitat dels seus serveis i instal·lacions i els tradicionals atractius turístics de Roses fan que l'estada a PORTROSES es converteixi en un plaer pels amants de la navegació esportiva.

L'empresa municipal PORT DE ROSES, SA gestiona la comercialització i explotació posant l'èmfasi en el programa de vigilància ambiental i en garantir la prestació d'uns serveis de qualitat per als usuaris.

El Port Esportiu de Roses està ubicat a la banda nord del Port Pesquer, amb una bocana oberta a sud i plenament integrat dins de l’entramat urbà de la vila. La bocana té una amplada de quasi 70 m i disposa d’un calat de 9 m. El calat mínim al Port Esportiu és de 3 m.

PORTROSES disposa d’amarratges en venda i lloguer de 6 m fins a 45 m d’eslora.

La badia de Roses és un lloc privilegiat per a la pràctica d’esports nàutics i concretament per a la vela. Dins del conjunt d’instal·lacions portuàries de PORTROSES destaquen les de l’Escola Municipal d’Esports Nàutics de Roses.

Aquestes instal·lacions estan gestionades pel GEN (Grup d’Esports Nàutics), que ha centrat la seva activitat al llarg de més de 25 anys a fomentar i desenvolupar la vela i els esports nàutics, amb monitors i personal titulat.

La situació del Port permet gaudir a més de tots els serveis de què disposa la població: hotels, restaurants, comerços..., així com de serveis especialitzats en el sector nàutic: manteniment i reparació, travelift (en sector pesquer)....

Serveis a les embarcacions:

Moll d’espera
Rampa vela lleugera
Estació de combustible 24 h. Gel.
Vigilància monitoritzada
Benzinera

Serveis generals a l’usuari:

A Capitania
- Direcció i administració del Port
- Informació turística de serveis i meteorologia
- Comunicacions:telèfon,fax, Internet, ràdio VHS

Escola Municipal d’Esports Nàutics
Infermeria
Sanitaris i dutxes
Restaurants
Botigues nàutiques
Aparcament

Serveis als amarratges
Aigua
Electricitat
Internet ADSL Wi-Fi

Serveis mediambientals
Recollida d’olis i hidrocarburs Recollida selectiva de vidre, paper i cartró
Recollida d’escombraries
Recollida d’aigües brutes (aspiració)
Bomba aspiració sentines

Informació, vendes i reserves
Av. de Rhode, s/n - Edifici de Direcció del Port Esportiu - Apartat de correus 404| 17480 Roses | T. 972 154 412 | F. 972 153 768
info@portroses.com - www.portroses.com

Central de reserves allotjaments de Roses Tirso de Molina nº1 17480 Roses Tel.+34 972 980 980 info@roses.net