logo roses costa brava

 

Idioma:

Català Roses

Español Rosas

Français Rosas

English Roses

Deutsch Rosas

Italiano Roses

  allotjaments en ROSES hotels, apartaments
 
  Informació i reserves
  Telèfon: 972 980980
  Email: info@roses.net
 
 
 
 
  Es troba a: inici informació útil condiciones  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OFERTES

 
CONDICIONS

 
Vols informació sobre les condicions de utilització de la nostra web i reserves.

I. Condiciones generales de contractació

1. Descripció del servei: Aquest lloc web ha estat creat i és gestionat per "3000 Anfocat Societat Limitada" (d'ara endavant ?3000 Anfocat SL) i els noms comercials de la qual, logotips i llocs web són www.roses.net  Actuem com intermediaris entre els propietaris d' allotjaments i els usuaris per a proporcionar als nostres clients la possibilitat de buscar i reservar "online" allotjament en un hotel, hostal, pensió, apartament o casa rural. El nostre servei es basa en la informació que ens proporcionen els allotjaments i els propietaris. Fem tot el possible per a assegurar-nos que la informació que facilitem sigui exacta. 3000 Anfocat SL no es responsabilitza de qualsevol error o interrupció del servei per part de terceres parts. , El contingut d'aquest lloc web i el preu i la disponibilitat de serveis turístics inclosos, però sense limitar-se als mateixos, així com la infraestructura utilitzada per a proporcionar aquesta informació, pertany a "3000 Anfocat Societat Limitada" i als seus proveïdors. L'usuari es compromets a no utilitzar el seu contingut amb fins de lucre o no personals, ja sigui directa o indirectament i garanteix que no ho farà amb fins il·legítimes o prohibits segons aquestes condicions i la llei.

 
2. Privacitat:

Consultar el apartat: "II. Política de Privacitat"

 
3. Garantía de la targeta de Crédit:

Els nostres establiments col·laboradors necessiten els detalls de la targeta de crèdit de l'usuari per a garantir la reserva. Les dades de la targeta de crèdit seran enviats directament a l'allotjament reservat.3000 Anfocat SL no carrega gens en la seva targeta de crèdit. En aquest moment es confirma la reserva, quedant garantida al ser bloquejada la disponibilitat de l'allotjament seleccionat per a les dates de la seva reserva. La resta de d'import s'abona directament a l'arribar a l'allotjament (si no s'esmenta el contrari). *Disposem del certificat SSL (Secure Sockets Layer), el qual garanteix l'encriptació de les dades de la targeta de crèdit en el seu enviament per Internet evitant l'accés a ells per part de tercers. Aquest sistema garanteix que cada transacció és 100% segura.

Pre- Autorització

Alguns hotels tenen com política realitzar una pre autorització de la targeta de crèdit per a confirmar la teva reserva. És possible que ho facin abans de la data de la teva arribada per a comprovar que la targeta sigui encara vàlida i per a verificar que disposes de suficient crèdit per a cobrir el cost de la reserva. Si la teva targeta no és vàlida o no té suficient crèdit per a cobrir la quantitat a abonar a l'arribada, et recomanem encaridament que et posis en contacte amb l'establiment per a facilitar-los una targeta vàlida. Si la pre-autorització dóna error és possible que l'hotel cancel·li la teva reserva..Així doncs et demanem que per favor t'asseguris que la targeta de crèdit usada durant el procés de reserva sigui vàlida i tingui suficient crèdit fins al dia de la teva arribada per a evitar que la teva reserva sigui cancel·lada.

 
4. Cancel·lació i política de no-show (no presentació):
Per favor, tingues en compte que tots els establiments apliquen la seva pròpia política de cancel·lacions que podràs consultar durant el procés de reserva en la nostra Web i en el teu e-mail de confirmació de reserva.

(i) Per a cancel·lar una reserva haurà d'enviar una notificació escrita per correu electrònic amb anterioritat al límit estipulat per la política de cancel·lació de l'establiment detallada en la confirmació. Per favor, consulti la política de cancel·lació del seu e-mail de confirmació de reserva per a més informació.

(ii) També pot cancel·lar la seva reserva mitjançant l'eina   Cancel·lació. Simplement, dirigeixi's a l'apartat Cancel·lacions de la web on va fer la reserva i introdueixi la seva adreça de correu electrònic. Pressioni el botó CANCEL·LAR. A continuació rebrà un e-mail automàtic amb els detalls de la seva reserva confirmant la cancel·lació. Recorda per favor consultar la política de cancel·lació específica de l'establiment o la general de 3000 Anfocat SL  en cas d'aplicar-se. Si simplement no apareix al allotjament (no-show) sense haver-nos contactat respectant el termini de la política de cancel·lació del mateix (o l'estàndard de 3000 Anfocat SL  -24 hores abans de la data d'arribada- en cas d'aplicar-se), l'establiment carregarà la primera nit + IVA de cada habitació que hagi reservat a més de 15% de despeses de gestió per part de 3000 Anfocat SL  . La suma pagada online no serà reemborsada. 3000 Anfocat  SL bloqueja el calendari online per a l'habitació o el apartament reservats quan realitza la reserva fins a la data d'arribada. Si realitza una cancel·lació tardana o si no apareix per l'establiment, les nits reservades es perden. L'habitació estava bloquejada a petició seva i ja no podrà ser venuda. La "quantitat ja abonada" (el pagament previ online) no es reemborsarà i serà usat en part per a compensar les pèrdues de 3000 Anfocat SL SL i de l'establiment. 3000 Anfocat SL actuant de bona fe com intermediari en la contractació de la reserva que és confirmada pel propi establiment sobre la base de les dades pel propi establiment facilitats, respondrà enfront de qualsevol incidència final pel que fa a la reserva realitzada, en reciprocitat a l'usuari en la present clàusula de Cancel·lació i Política de No Presentació, amb un màxim de l'import de la quantitat pagada on-line a 3000 Anfocat SL per la reserva de l'estada

5. Extensió de responsabilitat:

El nostre lloc web ha estat construït de bona fe, però haurà de verificar la informació abans d'actuar d'acord amb ella. Sota cap circumstància ens fem responsables de qualsevol pèrdua de benefici directa o indirecta, com resultat d'usar els nostres serveis. La nostra responsabilitat sempre es limita a la quantitat pagada online a 3000 Anfocat SL para reservar la seva estada. 3000 Anfocat SL no es responsabilitza per la fidelitat de les fotografies i de la informació proporcionat per tercers de hotels i altres allotjaments que apareixen en la web.

Aquest lloc web publica la categoria dels Hotels i allotjaments a manera de guia i no podem garantir la seva exactitud. La informació d'aquest lloc web es modifica periòdicament i en qualsevol moment bé per nosaltres, pels nostres afiliats i pels respectius proveïdors d'ambdós.

3000 Anfocat SL, els nostres afiliats i proveïdors respectius, no són responsables de l'adequació de la informació, el programari, els productes i serveis continguts en aquest lloc web. El fet d'incloure o oferir la venda de productes i serveis és aquest lloc web no constituïx l'aprovació ni la recomanació dels mateixos per la nostra part o per la dels nostres afiliats. Aquesta informació així com el programari, els productes i serveis, són prestats per tercers.

No ens fem responsables de la fidelitat o validesa de la informació proporcionada per tercers, incloses totes les garanties i condicions implícites de comerciabilitat o idoneïtat per a qualsevol propòsit particular, títol i compliment. Les empreses de transports, els hotels, els apartaments i tots els proveïdors que ens facilitin els seus serveis, són contractistes i no agents o empleats nostres ni dels nostres afiliats o socis, pel que no podem ni som responsables dels actes, errors, omissions, protestes, garanties, incompliments o negligències de cap d'aquests proveïdors, així com dels danys personals, defunció, dany material o altres qualssevol perjudicis o despeses derivades dels mateixos o de la seva activitat.

 En cas de retards, cancel·lacions, excés de reservis (overbooking), vaga, casos de força major o qualssevol altres causes que escapin al nostre control directe, no ens responsabilitzem de les despeses addicionals, omissions, retards, canvis de ruta o mesures preses per qualsevol govern o autoritat. No ens responsabilitzem i expressament declinem responsabilitat alguna en cap cas dels danys directes, indirectes, punitius, secundaris, especials o derivats que estiguin o puguin estar relacionats amb l'ús d'aquest lloc web

6. Marques Comerciales, Copyright, Enllaços, Llei aplicable:

Tot el material d'aquesta web (així com la seva disposició i maquetació) pertany i té copyright o ha estat llicenciat a: "3000 Anfocat Societat Limitada", amb domicili a Roses (Espanya), Tirso de Molina nº1 Tots els drets reservats. www.roses.net  i els seus logotips són marques comercials registrades o marques de "3000 Anfocat Societat Limitada". Els altres productes i noms d'empreses aquí esmentats poden ser marques comercials registrades. El copyright del material contingut en aquest lloc web pertany bé als nostres col·laboradors, o bé a nosaltres mateixos tret que s'especifiqui el contrari. Està permès descarregar informació del nostre lloc Web tan sols per a ús personal i mai comercial.

En cap cas es podrà modificar, copiar, distribuir, transmetre, mostrar, reproduir, publicar, llicenciar, crear obres derivades, usar en altra web, transferir o vendre cap informació, programari, llista d'usuaris, bases de dades o altre tipus de llista, productes o serveis obtinguts mitjançant aquesta web. Excepte autorització escrita de 3000 Anfocat SL , vostè acorda abstenir-se de reproduir, distribuir o transmetre materials protegits per copyright, accedir o intentar accedir a seccions d'aquesta web protegides per contrasenya, segures o no publiques.

Aquest lloc Web pot contenir hipervíncles a altres llocs Web o informació de tercers que depenen d'entitats distintes a la nostra i es faciliten únicament a manera de referència i informació general, pel que no tenim en absolut control sobre els mateixos ni ens responsabilitzem del seu contingut ni de l'ús que puguis fer d'ells. El fet que incloguem hipervíncles d'altres llocs Web no implica que aprovem el seu contingut ni que mantinguem cap relació amb les entitats de les quals depenguin.

Estem registrats a Espanya i el Dret Espanyol i de la Comunitat Europea és d'aplicació als nostres serveis, els Jutjats i Tribunals competents per a dirimir qualsevol controvèrsia seran sempre els de la ciutat de Figueres (Espanya).

 
II. Política de privacitat:

1. Política de privacitat:

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els seus reglaments de desenvolupament, 3000 Anfocat SL, . li informa que les dades personals queden registrats en una base de dades destinada a gestionar la reserva en un allotjament dels oferts, mantenint-li informat sobre l'estat de la mateixa, per a comunicar-li futures activitats i promocions de 3000 Anfocat SL,  així com per a realitzar controls de qualitat després de la seva estada en l'allotjament.

Per a poder efectuar i garantir la reserva 3000 Anfocat SL, S.L. haurà de comunicar necessàriament les dades de la seva targeta bancària a l'establiment amb el qual es vulgui contractar (les dades de la targeta de crèdit s'esborren automàticament de l'extranet de l'establiment set dies després de la data de fi de la seva estada en l'allotjament) qui estaran obligats a utilitzar les seves dades, única i exclusivament, per a donar compliment a fi del contracte.

Finalment, i a l'efecte del disposat en l'article 34.i) de la LPD, el Client presta el seu consentiment per a poder transferir les seves dades als destinataris i en els termes i condicions anteriorment indicats. 3000 Anfocat SL, li garanteix que tractarà confidencialment les seves dades personals, així com que el servidor en el qual s'emmagatzemen i tracten dits dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per a evitar l'accés als mateixos per part de tercers no autoritzats.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a través dels següents mitjans:

- Comunicació escrita al responsable del fixer: 3000 Anfocat SL,  Tirso de Molina nº1, 17480, Roses, España
- FAX: +34 972152106
- E-Mail:
info@roses.net esta direcció de correu electrònic està protegida contra los robots de spam
.

 
2. Dades de la targeta de Crédit:

La informació de la seva targeta de crèdit ens arriba a través d'un servidor segur, emprem la tecnologia més moderna i segura disponible en el mercat, que encripta les dades personals i els de la targeta de crèdit. El mètode d'encriptació usat és mitjançant un certificat SSL que pots consultar en la web. Tant el nostre servidor com la nostra xarxa estan protegits després de tallafocs. És per això que podem garantir que és 100% segur enviar les dades de la seva targeta.

3. Quand enviem missatges de correu electrònic a la teva conta?:

Rebràs un e-mail de confirmació una vegada finalitzat el procés de reserva. Per favor, imprimeix aquest correu i no oblidis presentar-lo en el taulell de l'allotjament. Ocasionalment manem un e-mail de control de qualitat després de la teva estada en un hotel. Si no estàs interessat en donar-nos la teva opinió pots comunicar-nos-el i no tornarem a enviar-te aquest tipus de correus mai més. Durant el procés de reserva pots registrar-te per a rebre una newsletter amb les nostres ofertes especials i altres informacions d'interès sobre l'empresa. En qualsevol moment pots decidir que deixem d'enviar-te aquest tipus de comunicacions. Cada correu electrònic conté un enllaç que et permet esborrar-te de la nostra base de dades. Si tens algun suggeriment o comentari sobre aquesta política de privadesa, o de qualsevol altre aspecte de les presents condicions, per favor envia un e-mail a l'adreça info@roses.net  3000 Anfocat Societat Limitada, Tirso de Molina nº1, 17480 Roses, Espanya, CIF:B-17857657 3000 Anfocat SL, tots els drets registrats.

 
 

TEMPS ACTUAL

HOTELS ROSES

 

 

Central de reserves allotjaments de Roses Tirso de Molina nº1 17480 Roses Tel.+34 972 980 980 info@roses.net

 
hotel costa brava, hotels costa brava, hotel roses, apartaments costa brava, hotel rosas, apartaments en costa brava, hotels costa brava, hotels en costa brava, hotels roses, apartament costa brava, hotels en roses, vacances costa brava, lloguer apartaments costa brava, apartaments roses, hotels en rosas